NAROČILO

Naročilo pošljite po elektronski ali navadni pošti oziroma nas pokličite po telefonu. Za pripravo posameznega izdelka vam bomo zastavili določena vprašanja, oziroma vam poslali vprašalnik. V primeru večjih oziroma kompleksnejših naročil se dogovorimo za sestanek. Naročeno vsebino vam bomo izdelali v dogovorjenem roku. Po prejemu informacij o specifikah naročnika, oziroma po prejemu izpolnjenega vprašalnika, stornacija naročila ni več možna, saj smo z izdelavo že pričeli.

CENIK

Cene so informativne narave in so prilagojene naročnikom, ki na posameznem področju nimajo večjih posebnosti. V primeru večjih specifik posameznega naročnika in kompleksnosti izdelave pripravimo individualno ponudbo. Plačilo se opravi v dogovorjenem roku.

VSEBINA IN NAPAKE V IZDELKIH

Vsa dokumentacija je izdelana individualno in je prilagojena dejavnosti in specifikam, ki nam jih posreduje naročnik. Naročnik mora ob prejemu dokumentacije natančno preveriti njeno vsebino. V primeru napak ali pomanjkljivosti v vsebini, nas mora naročnik o tem obvestiti. Po prejetem obvestilu o napakah oziroma pomanjkljivostih v vsebini, bomo dokumentacijo popravili. Po prejemu popravljene dokumentacije, mora naročnik ponovno pregledati vsebino in nas v primeru napak ali pomanjkljivosti ponovno kontaktirati. Naročnik ima možnost reklamacije v roku 30 dni od prejema dokumentacije oziroma prejema popravljene dokumentacije. Za morebitne napake ali pomanjkljivosti v vsebini se opravičujemo, vendar zanje seveda ne moremo prevzeti materialne ali druge odgovornosti.

VAROVANJE PODATKOV

Vsi pridobljeni podatki o naročnikih in ostalih osebah se varujejo kot tajni podatki in se uporabljajo samo za namene naročila in izvajanja naših storitev. Vsi osebni podatki se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR). Vsak posameznik ima pravico do vpogleda v osebne podatke, ki se nanašajo nanj, kakor tudi do njihovega popravka ali izbrisa.

OBVEŠČANJE O PONUDBI

Naše stranke in potencialne stranke redno obveščamo o naši ponudbi. Vsak prejemnik oglasnih sporočil se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja sporočil.